Υλικά:
300γρ μύδια ψιλοκομμένα (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
1 πατάτα βρασμένη
μισό φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
λίγο δυόσμο, λίγο αλάτι
λίγο αλεύρι για αλεύρωμα
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Πατάμε την πατάτα με ένα πιρούνι για να λιώσει. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.
Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικά χαρτιά κουζίνας.
300γρ μύδια ψιλοκομμένα (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
1 πατάτα βρασμένη
μισό φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
λίγο δυόσμο, λίγο αλάτι
λίγο αλεύρι για αλεύρωμα
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Πατάμε την πατάτα με ένα πιρούνι για να λιώσει. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.
Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικά χαρτιά κουζίνας.