English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

2 Απριλίου 2012

Αλάδωτο κέικ με ινδική καρύδα

Υλικά 
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 μπέικιν πάουντερ
300γρ ινδική καρύδα
300γρ ζάχαρη
300γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση
Σ´ένα μπολ ρίχνουμε το νερό, το χυμό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε την καρύδα, το αλεύρι, το μπέικιν και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά να πήξει.
Σε ταψάκι με ύψος 26εκ βάζουμε λαδόχαρτο, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε για περίπου 50' στους 175 C.
Ευχαριστώ για τη συνταγή τον Γιώργαρο ;-) https://twitter.com/#!/ruzi_basmati
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts