Υλικά
- 4 μπακαλιάροι φρέσκοι 200 γρ. ο καθένας
- 1 πακέτο φρυγανιά τριμμένη
- 2 ασπράδια αυγών
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κουταλιά σούπας λάδι
- 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα ψάρια καλά, τα αλατοπιπερώνουμε, τα βουτάμε στ’ ασπράδια των αυγών,
τα περνάμε μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε μια λαδωμένη
λαμαρίνα φούρνου (ταψί ή πυρέξ).
- Τα ψήνουμε στους 210 βαθμούς τα σερβίρουμε με λεμόνι.
- 4 μπακαλιάροι φρέσκοι 200 γρ. ο καθένας
- 1 πακέτο φρυγανιά τριμμένη
- 2 ασπράδια αυγών
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κουταλιά σούπας λάδι
- 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα ψάρια καλά, τα αλατοπιπερώνουμε, τα βουτάμε στ’ ασπράδια των αυγών,
τα περνάμε μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε μια λαδωμένη
λαμαρίνα φούρνου (ταψί ή πυρέξ).
- Τα ψήνουμε στους 210 βαθμούς τα σερβίρουμε με λεμόνι.