Υλικά
6 πιπεριές (κέρατο)
300 γρμ. φέτα
λίγο λάδι
λίγο ξύδι
λίγο άνηθο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές και τις αδειάζουμε.
Θρυμματίζουμε τη φέτα και τον άνηθο και γεμίζουμε τις πιπεριές.
Τις βάζουμε σε ταψάκι, ραντίζουμε με το λάδι και το ξύδι και ρίχνουμε λίγο νερό για να μην αρπάξουν.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15' λεπτά περίπου.
6 πιπεριές (κέρατο)
300 γρμ. φέτα
λίγο λάδι
λίγο ξύδι
λίγο άνηθο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές και τις αδειάζουμε.
Θρυμματίζουμε τη φέτα και τον άνηθο και γεμίζουμε τις πιπεριές.
Τις βάζουμε σε ταψάκι, ραντίζουμε με το λάδι και το ξύδι και ρίχνουμε λίγο νερό για να μην αρπάξουν.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15' λεπτά περίπου.