Υλικά
1 κιλό αλεύρι
1 φλιτζ τσαγιού καλά βρασμένο ρύζι
2 φακελάκια μαγιά
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
½ κρασοπότηρο ούζο
½ κρασοπότηρο πορτοκαλάδα
½ κρασοπότηρο λάδι
1 κρασοπότηρο ξύσμα πορτοκαλιού
1 φλιτζ του καφέ ζάχαρη άχνη
Λίγη κανέλα
Νερό όσο τραβήξει
Λάδι για τηγάνισμα
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Λίγη κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά. Τα ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε αρκετό λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε κουταλιές – κουταλιές από το χυλό. Τηγανίζετε μέχρι να χρυσίσουν.
Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξουν τα πολλά λάδια.
Τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
1 κιλό αλεύρι
1 φλιτζ τσαγιού καλά βρασμένο ρύζι
2 φακελάκια μαγιά
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
½ κρασοπότηρο ούζο
½ κρασοπότηρο πορτοκαλάδα
½ κρασοπότηρο λάδι
1 κρασοπότηρο ξύσμα πορτοκαλιού
1 φλιτζ του καφέ ζάχαρη άχνη
Λίγη κανέλα
Νερό όσο τραβήξει
Λάδι για τηγάνισμα
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Λίγη κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά. Τα ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε αρκετό λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε κουταλιές – κουταλιές από το χυλό. Τηγανίζετε μέχρι να χρυσίσουν.
Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξουν τα πολλά λάδια.
Τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.